ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Λι: "Ήρθα για να πάρουμε νίκες"

Λι: "Ήρθα για να πάρουμε νίκες"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρκαδικού έκανε ο Τζόναθαν Λι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μιλώντας για τους στόχους της ομάδας αλλά και τον αγώνα με την Κηφισιά.

Ο Τζόναθαν Λι είναι εδώ και μια εβδομάδα παίκτης του Αρκαδικού και μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη χώρα, τους στόχους της ομάδας αλλά και την αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Αρχικά μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να υπογράψει στον Αρκαδικό: "Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Αρκαδικού γιατί συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο σέβονται άπαντες. Αυτό από μόνο του είναι ένα κίνητρο για μένα. Ωστόσο, ήταν σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα έδειξε πως με θέλει και θέλει να την βοηθήσω να πάρει νίκες. Γι’ αυτό ήρθα, για να πάρουμε νίκες".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για την πρώτη του εβδομάδα στην Ελλάδα με τον ίδιο να λέει: "Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, ο καιρός διαφέρει αρκετά από τις χώρες που είχα αγωνιστεί μέχρι σήμερα αν και έχουν… φροντίσει να με ενημερώσουν για το κλίμα της Τρίπολης. Στην ομάδα άπαντες μου φέρονται εξαιρετικά, οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά, ενώ κάτι πολύ σημαντικό για μένα, το φαγητό είναι υπέροχο".

Φυσικά δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τη μάχη σωτηρίας με την Κηφισιά το Σάββατο (16/1): "Ξέρω πως το Σάββατο έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Παλεύουμε για την σωτηρία μας και κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Είμαι λίγο διάστημα εδώ, αλλά οι προπονήσεις έχουν πάει εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα και βλέπω πως όλοι μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι, αλλά δεν αρκεί αυτό. Χρειαζόμαστε και τον κόσμο μας, θέλουμε να είναι κοντά μας και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη μας. Ακούγεται συχνά, το ξέρω, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και για εμάς και για τον αντίπαλο. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο".

Στο τέλος της συνέντευξης θέλησε να κάνει μια υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας: "Οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να ξέρουν πως για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία ο Αρκαδικός. Θα παίξω με όλη μου την ψυχή, θα βγάλω στο γήπεδο όλη μου την ενέργεια και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα. Περιμένω με αγωνία το παιχνίδι με την Κηφισιά για να έχω την πρώτη επαφή μαζί τους".

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ