ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεσόρ: "Δεν είμαι στο 100%, δεν θέλω να βρω δικαιολογίες"

Λεσόρ: "Δεν είμαι στο 100%, δεν θέλω να βρω δικαιολογίες"
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Ο Ματίας Λεσόρ παραδέχθηκε πως δεν νιώθει να βρίσκεται στο 100% των δυνάμεών του μετά την άσχημη πτώση που είχε στο ματς με την Αρμάνι και το χτύπημα στη μέση, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ματς με τη Βαλένθια (5/1, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Μετά την ήττα από την Μπασκόνια, ο Παναθηναϊκός AKTOR μετέβησε στη Βαλένθια, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άλεξ Μουμπρού (5/1, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Ματίας Λεσόρ, μιλώντας για το επέρχομενο ματς, τόνισε ότι αυτό θα διαφέρει από εκείνο που έδωσαν οι δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, ενώ παραδέχθηκε πως ο ίδιος δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%, μετά από την άσχημη πτώση που είχε στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

"Έχουμε πολύ διαφορετικό ρυθμό σε σύγκριση με τη τελευταία φορά που παίξαμε. Τώρα είμαστε στην έδρα τους. Είναι αμυντική ομάδα όταν παίζουν στην έδρα τους, διαφορετικό στιλ. Είναι σε καλύτερη φόρμα από αυτή που ήταν πριν. Έχουν μερικές επιστροφές από τραυματισμούς, πήραν και μερικούς νέους παίκτες, οπότε θα είναι ένα διαφορετικό ματς.

Θα δούμε αύριο το πόσο δύσκολο είναι να αντιδράσουμε μετά από μια τέτοια ήττα. Δεν μπορώ να σας πω. Θα δούμε αύριο. Δεν μπορούμε να το προβλέψουμε.

Ξέρουμε τα συστήματά τους. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλή άμυνα, μία από τις καλύτερες στην EuroLeague στο αμυντικό κομμάτι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεση, να σιγουρευτούμε ότι θα πάρουμε σωστές επιλογές, να περάσει από όλους η μπάλα και όλα θα πάνε καλά.

Ακόμα δεν μπορώ να δώσω πλήρως τον εαυτό μου, δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Προφανώς αν είδατε το παιχνίδι θα καταλάβατε ότι δεν είμαι στο 100%, αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα", ανέφερε αναλυτικά ο Γάλλος σέντερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ