ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεπενιώτης: "Περήφανοι για Ποκουσέβσκι και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Ολυμπιακού"

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι EUROKINISSI

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης συνεχάρη τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι για την επιλογή του στο νούμερο 17 του NBA Draft 2020, από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, τονίζοντας την πρόοδό του την τελευταία 6ετία.

Τα συγχαρητήριά του στον Αλεξέι Ποκουσέβσκι, για την επιλογή του στο νούμερο 17 του NBA Draft 2020, από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, έδωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, ο οποίος δήλωσε μάλιστα την υπερηφάνιά του για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ομάδας.

"Θερμά συγχαρητήρια στον Αλεξέι Ποκουζέφσκι για την επιλογή του στο νο 17 του NBA.draft! Όλοι μας στον Olympiacos B.C. είμαστε πολύ περήφανοι για την πρόοδο του τα τελευταία 6 χρόνια και την φανταστική αυτή επιτυχία του που έγραψε ιστορία! Περήφανοι επίσης είμαστε και για το εξαιρετικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα μας που συνεχίζει να αποδίδει καρπούς. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Sports Director της ομάδας Christos Bafes, τους επικεφαλής προπονητές Dimitris Tsaldaris Lumi-Nikos Barlos και σε όλο το staff της Αναπτυξιακής Ομάδας και της Olympiacos Academy καθώς και των προπονητών και του γυμναστή της Ανδρικής ομάδας, Ανδρέα Γκατζούλη και όλου του staff της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Θερμές ευχαριστίες για αυτή την επιτυχία, αξίζουν επίσης και στον Νικο Κεραμέα, πρώην επικεφαλή της Ακαδημίας μας και τον Χρήστο Σταυρόπουλο, πρώην GM. Η σημαντικότερη όμως συμβολή είναι των προέδρων του Ολυμπιακού κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου καθώς με το όραμα τους και τις συνεχόμενες και αυξανόμενες επενδύσεις, και στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, δείχνουν τον δρόμο των επιτυχιών για το μέλλον του Ολυμπιακού και του Ελληνικού Μπάσκετ!"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ