ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: “Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι είχα παίξει το τελευταίο μου παιχνίδι”

AP Photo/Jeff Chiu

Το συγκλονιστικό μήνυμα του ΛεΜπρόν μετά την ιστορική συμφωνία του με τους Σίξερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει γράψει ακόμη την τελευταία σελίδα στην ιστορία του. Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φιλαδέλφεια για λογαριασμό των Σίξερς με διετές συμβόλαιο αξίας 8εκατ. δολαρίων.

Μετά από αυτή την ιστορική απόφαση ο ΛεΜπρόν εξέφρασε τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, αφού σκεφτόταν να τερματίσει την καριέρα του.

Ακόμη, ανέφερε χαρακτηριστικά πώς θέλει στη ζωή του να παλεύει και να δουλεύει καθημερινά και να καταφέρει να νιώσει ξανά το συναίσθημα της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λεμπρόν Τζέιμς:

“Νόμιζα ότι είχα τελειώσει όταν τελείωσε η σεζόν. Δεν ήμουν έτοιμος να το ανακοινώσω και ήξερα ότι χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να το αποφασίσω πραγματικά, αλλά μέσα μου ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι είχα παίξει το τελευταίο μου παιχνίδι. Ήμουν ειλικρινής στην τελευταία μου συνέντευξη Τύπου, όταν είπα ότι έπρεπε να κοιτάξω μέσα μου και να αποφασίσω αν εξακολουθώ να αγαπώ αυτό που κάνω.

Αυτή είναι η τελευταία μου απόφαση. Δεν το κάνω για τα χρήματα. Δεν το κάνω για την οικογένεια. Για ποιον λόγο παίζω πραγματικά σε αυτό το σημείο;

Θέλω ακόμα να θυσιάζομαι. Θέλω ακόμα να δουλεύω. Θέλω ακόμα να παλεύω καθημερινά. Θέλω ακόμα να ανταγωνίζομαι, να κερδίζω και να έχω την ευκαιρία να νιώσω ξανά αυτό το συναίσθημα της κατάκτησης ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τους Philadelphia 76ers να γίνουν ομάδα πρωταθλητισμού και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα δώσω ενέργεια σε μια νέα βάση φιλάθλων και θα ξεκινήσω αυτό το απίστευτο ταξίδι για μία τελευταία φορά.

Σας ευχαριστώ, Λος Άντζελες. Μαϊάμι, θα σας αγαπώ για πάντα, και το Νορθίστ Οχάιο θα είναι πάντα το σπίτι μου!”

Ο Τζέιμς έπαιξε από το 2003 έως το 2010 στους Καβαλίερς, από το 2010 έως το 2014 στους Χιτ, από το 2014 έως το 2018 ξανά στους Καβαλίερς, ενώ από το 2018 μέχρι προσφάτως ήταν παίκτης των Λέικερς.

Σε 23 χρόνια στο NBA  έχει 26.8 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 7.4 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 37.6 λεπτά σε 1622 αγώνες κανονικών περιόδων, ενώ σε 302 ματς playoffs μετράει 28.2 πόντους, 8.9 ριμπάουντ, 7.2 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά 41.2 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ