ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Η βραδιά που ισοπέδωσε το ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς © 2022 FRANK FRANKLIN II/AP IMAGES

Τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Μαρτίου, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με 55+ πόντους και 10+ ριμπάουντ, ξεπερνώντας κατά τέσσερα χρόνια την αντίστοιχη επίδοση του Μάικλ Τζόρνταν.

Κάθε φορά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρίσκει κάτι νέο για να εντυπωσιάσει και να ενθουσιάσει το κοινό του ΝΒΑ. Ο "Βασιλιάς" διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του, σημείωσε 56 πόντους απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και κατέγραψε μία από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Το γεγονός πως πρόκειται για season high και την τρίτη καλύτερη επιθετική βραδιά της ζωής του είναι κάτι... μικρό, μπροστά σε άλλα στατιστικά επιτεύγματα, που αφορούν συνολικά το ΝΒΑ.

Βλέπετε, σύμφωνα με το ESPN, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε:

  1. Ο γηραιότερος που έχει 55+ πόντους και 10+ ριμπάουντ
  2. Ο τέταρτος στην ηλικία των 37+ με 50+ πόντους σε έναν αγώνα (μαζί με Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ και Τζαμάλ Κρόφορντ)
  3. Ο πρώτος παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς μετά τον Σακίλ Ο'Νιλ (1999/20) με 55/10 σε αγώνα

Για την ιστορία, σε ό,τι αφορά το κομμάτι του γηραιότερου παίκτη με 55+ πόντους και 10+ ριμπάουντ, πρόκειται για μια κορυφή που ανήκε μέχρι πριν από μερικές ώρες στον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος σε ηλικία 33 ετών και 19 ημερών είχε 53 πόντους και 11 ριμπάουντ (στις 7 Μαρτίου 1996).

Πόσο είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς; 37 ετών και 65 ημερών!

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ