NBA

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Η απόλυτη αποθέωση για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ

Ράσελ Γουέστμπρουκ και ΛεΜπρόν Τζέιμς στη διάρκεια του ΝΒΑ All-Star Game 2018
Ράσελ Γουέστμπρουκ και ΛεΜπρόν Τζέιμς στη διάρκεια του ΝΒΑ All-Star Game 2018 2018 AP PHOTO/CHRIS PIZZELLO

Η ακατανόητη έλλειψη σεβασμού και αναγνώρισης του μεγαλείου του Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν αγγίζει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που με ένα post στο Instagram αποθέωσε τον σούπερ σταρ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (PHOTO).

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/4) οι Γουίζαρντς νίκησαν με 116-107 τους Λέικερς και διατηρήθηκαν στη 10η θέση της Ανατολής, σε απόσταση δύο νικών από τους Μπουλς και τους Ράπτορς. Η ομάδα της Ουάσινγκτον θέλει να βρεθεί στο play-in tournament για να προκριθεί στα playoffs, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έγραψε το 176ο triple-double της καριέρας του (18 πόντοι, 18 ριμπάουντ, 14 ασίστ) και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον αποθέωσε με τον πιο απόλυτο τρόπο.

"Ξέρουμε ότι μισείτε και δεν εκτιμάτε, όμως εμείς γελάμε. Το σίγουρο είναι ότι θα σέβεστε" έγραψε ο Βασιλιάς, ποστάροντας μια φωτογραφία από τη συνομιλία του με τον 32χρονο ύψους 1μ.90 πόιντ γκαρντ των Γουίζαρντς που έχει φέτος ρεκόρ καριέρας σε μέσο όρο ριμπάουντ και ασίστ. Για την ακρίβεια, ο Γουέστμπρουκ μετράει 21.7 πόντους, 11.2 ριμπάουντ και 11 τελικές πάσες ανά 35.8 λεπτά συμμετοχής σε 55 αγώνες και θα γράψει για τέταρτη φορά triple-double σε μέσους όρους στη διάρκεια μιας σεζόν. Πλην του Όσκαρ Ρόμπερτσον το 1962, ουδείς στην ιστορία του ΝΒΑ έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο.

Photo credits: 2018 AP Photo/Chris Pizzello

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ