NBA

ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Αγαπώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να αποκτήσουν εμπειρίες που δεν είχαν ποτέ πριν"

ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Αγαπώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να αποκτήσουν εμπειρίες που δεν είχαν ποτέ πριν"
PRINTSCREEN

Ιστορική επίδοση έπιασε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Game 4 των Λέικερς με τους Γκρίζλις και μίλησε για το πως τα δικά του πεπραγμένα επηρεάζουν τους συμπαίκτες του.

Για την ηγετική του εμφάνιση και την μεγάλη νίκη των Λέικερς επί των Γκρίζλις στο Game 4 του πρώτου γύρου των playoffs μίλησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, τονίζοντας ότι η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

"Δεν ξέρω που βρήκα τα πόδια. Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τα ριμπάουντ όταν αστοχούσαν. Τους δώσαμε 16 επιθετικά ριμπάουντ και 24 πόντους δεύτερης ευκαιρίας. Έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Εγώ απλώς προσπάθησα να κάνω το δικό μου κομμάτι. Κάνω ό,τι μπορώ για να είναι επιτυχημένη η ομάδα. Αυτό ήταν και το mindset μου σήμερα. Έκανα κάποια plays που μας βοήθησαν να κερδίσουμε.

Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε κάθε παιχνίδι. Όταν είσαι μέρος μια έντονης στιγμής, όταν πετυχαίνεις ένα σουτ που σφραγίζει τη νίκη σου βγαίνει το συναίσθημα. Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που πέτυχα ένα τόσο ψηλό lay-up. Δεν θυμάμαι πια χρονιά ήταν, αλλά σε μια σειρά με τους Γουόριορς είχα πάει δεξιά, είχα κρατήσει τη μπάλα και είχα σκοράρει μπροστά από τον Ντουράντ.

Όταν νιώθεις εξαντλημένος στο τέλος ενός ματς απλά σκέφτεσαι ότι δεν είναι τώρα η ώρα να ξεκουραστείς, ή να μην ολοκληρώσεις μια δουλειά. Υπάρχει αρκετός χρόνος μετά το παιχνίδι και την επόμενη ημέρα για να ξεκουραστείς και να προσπαθήσεις να αποσυμπιεστείς. Οπότε απλά σκάβω βαθιά και προσπαθώ να βγάλω τα σωστά plays.

Ναι (με εντυπωσιάζω). Όταν οι συμπαίκτες μου μου είπαν ότι είχε 20/20 στο παιχνίδι, δεν είχα ιδέα. Είναι η πρώτη φορά που το έκανα στην καριέρα μου. Έχω κάνει πολλά κουλ πράγματα, αλλά ποτέ πριν δεν είχε 20+ πόντους και 20+ ριμπάουντ, κι αυτό ήταν πολύ κουλ νομίζω. Προσπαθώ να κρατάω το σώμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αποδίδω κι αυτές είναι οι στιγμές που αγαπώ. Αγαπώ την post season. Αγαπώ να βγάζω τέτοια plays και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να αποκτήσουν εμπειρίες που δεν είχαν ποτέ πριν. Αυτά είναι τα πρώτα playoffs του Όστιν Ριβς και μετά το παιχνίδι έλεγε ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχει πάρει ποτέ μέρος. Είπε και κάτι άλλο που δεν μπορώ να το επαναλάβω. Κι αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά. Να έχω συμβάλει στο καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί σε κάποιον, μπασκετικά μιλώντας πάντα.

Είμαστε ακόμα το underdog. Δεν παίξαμε βάσει των ικανοτήτων μας φέτος για 82 παιχνίδια. Δεν το συζητάμε πολύ. Βγαίνουμε έξω και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε άμυνα και επίθεση. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να το κάνουμε ξανά για άλλα 48' ή 53'. Θα είναι όμως πολύ δύσκολο, γιατί το Μέμφις είναι μια πάρα πάρα πολύ καλή ομάδα και καλά προπονημένη".

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ