NBA

ΛεΜπρόν: "Θέλω τον καταραμένο σεβασμό που μου αξίζει"

ΛεΜπρόν: "Θέλω τον καταραμένο σεβασμό που μου αξίζει"
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Με το βραβείο του MVP των τελικών του ΝΒΑ ανά χείρας ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε όλους τους ανθρώπους των Λέικερς, προσθέτοντας στο τέλος ότι θέλει τον σεβασμό που του αξίζει με βάση την πορεία του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς οδήγησε τους Λέικερς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει κατακτήσει το βραβείο του MVP των τελικών με 3 διαφορετικές ομάδες και ένας απο τους τέσσερις παίκτες που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα με 3 διαφορετικές ομάδες. Και το μόνο που ζητάει είναι σεβασμό.

Μιλώντας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος - και με τους πανηγυρισμούς να έχουν κοπάσει για λίγο - ο Τζέιμς αποθέωσε όλο τον οργανισμό των Λέικερς, από την Ιδιοκτήτρια της ομάδας, Τζίνι Μπας, μέχρι τους προπονητές, τους συμπαίκτες του και τους γυμναστές, καταλήγοντας στην φράση: "Θέλω απλώς τον καταραμένο σεβασμό που μου αξίζει".

Αναλυτικά ο ΛεΜπρόν δήλωσε όταν παρέλαβε το τρόπαιο του MVP:

"Σημαίνει πολλά αυτό που πετύχαμε. Είπα στην Τζίνι Μπας όταν ήρθα ότι θα φέρουμε ξανά τον σύλλογο στην θέση που του αξίζει. Ο παππούς της το έκανε για πολλά χρόνια και μετά ανέλαβε αυτή τα ηνία.

Για εμένα, το να είμαι μέλος αυτού του ιστορικού οργανισμού είναι ένα απίστευτο συναίσθημα, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο, τους προπονητές, τους γυμναστές και όλους όσοι είναι εδώ.

Απλώς θέλουμε τον σεβασμό που μας αξίζει. Ο Ρομπ (Πελίνκα, GM της ομάδας) θέλει τον σεβασμό που του αξίζει. Ο Φρανκ (Βόγκελ, προπονητής) θέλει τον σεβασμό που του αξίζει. Ο σύλλογος θέλει τον σεβασμό που του αξίζει. Οι φίλοι των Λέικερς θέλουν τον σεβασμό που τους αξίζει. Και εγώ θέλω τον καταραμενο σεβασμό που μου αξίζει".

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ