ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

ΛεΜπρόν: "Ο Μπρόνι είναι καλά μετά την επέμβαση, του αφιερώνω αυτή τη σεζόν"

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον γιο του Μπρόνι
Ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον γιο του Μπρόνι AP PHOTO/JAY LAPRETE

Για την κατάσταση υγείας του γιου του, του Μπρόνι, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή εν ώρα προπόνησης στα τέλη Ιουλίου, μίλησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στη διάρκεια της Media Day των Λέικερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για την κατάσταση υγείας του πρωτότοκου γιου του, του Μπρόνι, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή εν ώρα προπόνησης στα τέλη Ιουλίου. Ο super star των Λέικερς αποκάλυψε, στο περιθώριο των δηλώσεων του στην Media Day της ομάδας, ότι ο Μπόνι χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά πλέον είναι σε διαδικασία επιστροφής στο παρκέ.

"Ο Μπρόνι τα πάει εξαιρετικά καλά. Έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για να επιστρέψει στο παρκέ αυτή τη σεζόν με τους συμπαίκτες του στο USC. Όλα πήγαν καλά μετά την χειρουργική επέμβαση που έκανε.

Αυτό το καλοκαίρι ήταν γεμάτο με ανάμεικτα συναισθήματα για την οικογένειά μας. Αλλά το καλύτερο πράγμα που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. Στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και παίρνουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο. Ανυπομονούμε να δούμε τι του επιφυλάσσει το μέλλο. Θα του αφιερώσω αυτή τη σεζόν.

Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν το καλοκαίρι αποκτάς μία διαφορετική οπτική και καταλαβαίνεις ότι το μόνο που μετράει στη ζωή είναι η οικογένειά σου. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ήταν για αυτόν όλη αυτή η περιπέτεια. Ο Θεός μάς έδωσε δύναμη να ανακάμψουμε. Αν έμπαινε τώρα από αυτή την πόρτα δεν θα καταλαβαίνατε καν ότι είχε κάτι, με τον τρόπο που κινείται και το πόσο ζωντανός είναι", ανέφερε αναλυτικά επί του θέματος ο ΛεΜπρόν.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ