NBA

ΛεΜπρόν για τον παράνομο στοιχηματισμό του μάνατζέρ του: "Δεν είχα ιδέα, ο Μάβερικ είναι μεγάλος άντρας και το στοίχημα είναι νόμιμο"

ΛεΜπρόν για τον παράνομο στοιχηματισμό του μάνατζέρ του: "Δεν είχα ιδέα, ο Μάβερικ είναι μεγάλος άντρας και το στοίχημα είναι νόμιμο"
PHOTO BY MATT SAYLES/INVISION FOR STARZ ENTERTAINMENT/AP IMAGES

Ο μάνατζερ του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μάβερικ Κάρτερ παραδέχθηκε πως στο παρελθόν είχε στοιχηματίσει παράνομα σε αγώνες του NBA. Τι δήλωσε για την υπόθεση ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Η Washington Post δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με την κατάθεσή που είχε δώσει ο επί σειρά ετών μάνατζερ και συνέταιρος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μάβερικ Κάρτερ στο FBA το 2021, αναφορικά με τη συμμετοχή του σε παράνομο στοιχηματισμό. Το εν λόγω θέμα αναπαράχθηκε αμέσως από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ στην Αμερική, όμως ένας εκπρόσωπος του κ. Κάρτερ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως έχει η κατάσταση.

"Το 2021 και πριν 38 πολιτείες και η Περιφέρεια της Κολούμπια νομιμοποιήσουν τα αθλητικά στοιχήματα, ο Μάβερικ Κάρτερ πέρασε μία φορά από συνέντευξη από τις ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου σχετικά με την έρευνά τους για τον Γουέιν Νιξ. Ο κ. Κάρτερ δεν ήταν ο στόχος της έρευνας, συνεργάστηκε, δεν κατηγορήθηκε ποτέ. Έκτοτε δεν επικοινώνησε ξανά κανείς μαζί του για το θέμα", ανέφερε ενδεικτικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο για το εν λόγω ζήτημα ρωτήθηκε και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος επίσης υποβίβασε τη σημασία του θέματος, τονίζοντας: "Δεν είχα ιδεά. Ο μόνος λόγος για τον οποίο πήρε έκταση το θέμα είναι επειδή ο Κάρτερ είναι κοντά σε εμένα. Όμως, στο τέλος της ημέρας, ο Μάβερικ είναι μεγάλος άντρας και το στοίχημα είναι νόμιμο. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή μπορείς να ανοίξεις το κινητό σου και να κάνεις ό,τι θέλεις. Και δεν έχει καμία άμεση σχέση με τον NBA ή το NFL, οπότε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει".

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ