ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

ΛεΜπρόν για Καντέρ: "Δεν ασχολούμαι, με συνάντησε στο διάδρομο και με προσπέρασε"

ΛεΜπρόν για Καντέρ: "Δεν ασχολούμαι, με συνάντησε στο διάδρομο και με προσπέρασε"
2021 MICHAEL DWYER/AP PHOTO

Η κόντρα ανάμεσα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Ενές Καντέρ καλά κρατεί, με τον "βασιλιά" να κατηγορεί τον ψηλό των Σέλτικς πως χρησιμοποιεί το όνομά του προς όφελός του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ενές Καντέρ κατηγόρησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για την συνεργασία του με την Nike θεωρώντας πως η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών εκμεταλλεύεται τους εργαζομένους της στην Κίνα για την κατασκευή των παπουτσιών του "βασιλιά". Η κόντρα αυτή φάνηκε να συνεχίζεται και στο Λος Άντζελες εκεί όπου οι Λέικερς ηττήθηκαν από τους Σέλτικς.

α χρήματα υπερτερούν της ηθικής για τον Βασιλιά. Είναι θλιβερό και αηδιαστικό πως αυτοί οι αθλητές προσποιούνται πως νοιάζονται για την κοινωνική δικαιοσύνη. Πραγματικά ακολουθούν την τακτική του "σκάσε και... παίξε μπάσκετ", δήλωσε μέσω Twitter ο Ενές Καντέρ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν όταν ρωτήθηκε για την κόντρα του με τον Ενές Καντέρ δεν φάνηκαν να καλυτερεύουν την κατάσταση καθώς ο σταρ των Λέικερς έριξε "λάδι στη φωτιά" λέγοντας πως ο Τούρκος σέντερ προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το όνομά του προς όφελός του, ενώ παράλληλα είπε πως ο Καντέρ πέταξε την ευκαιρία που είχε να του μιλήσει όταν τον προσπέρασε στους διαδρόμους του σταδίου.

"Νομίζω πως αν με ξέρετε, δεν δίνω σε πολλούς ανθρώπους την ενέργειά μου. Και ο Καντέρ δεν είναι σίγουρα ένα από τα άτομα για τα οποία θα ξοδέψω την ενέργειά μου. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το όνομά μου προς όφελός του. Και σίγουρα δεν θα πω πολλά πάνω σε αυτό, θα το αφήσω όπως έχει και δεν θα ασχοληθώ. Πάντα λέει μια δυο λέξεις και σαν άντρες, αν έχουμε κάποιο θέμα με κάποιον, πηγαίνεις σε αυτούς. Είχε τις ευκαιρίες του σήμερα. Τον είδα στους διαδρόμους και με προσπέρασε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΛέΜπρόν.

Το θέμα όμως δεν έμεινε εκεί καθώς ο Ενές Καντέρ δεν το άφησε έτσι. Δίχως να πει πολλά και με ένα post στο Instagram έδωσε τη δική του- ερείστική- απάντηση στον "βασιλιά" αναρτώντας ένα video με τρίποντό του και γράφοντας χαρακτηριστικά "In your face" δηλαδή "Στο πρόσωπό σου" και ένα στέμμα που παραπέμπει στον ΛεΜπρόν.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ