ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

ΛεΜπρόν για εμβολιασμούς: "Ήμουν σκεπτικός αλλά εμβολιάστηκα για να προστατεύσω την οικογένειά μου"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στη Media Day των Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στη Media Day των Λέικερς 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ/AP PHOTO

Στη Media Day των Λέικερς, ο σταρ της ομάδας ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε θέση για το θέμα των εμβολιασμών τονίζοντας πως παρά τον δισταγμό του στην αρχή αποφάσισε να εμβολιαστεί για να προστατεύσει την οικογένεια και τους γύρω του.

Με το θέμα των ανεμβολίαστων παικτών στο ΝΒΑ να απασχολεί όλο και περισσότερο τις ομάδες και τη λίγκα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε στη Media Day των Λέικερς για το αν εκείνος έχει εμβολιαστεί και ποια είναι η άποψή του για το ζήτημα. Ο "Βασιλιάς" παραδέχτηκε πως παρά τους πρώτους ενδοιασμούς, έκανε το εμβόλιο και πως το θέμα των εμβολιασμών δεν ήταν κάτι που συζητήθηκε μέσα στην ομάδα.

Παράλληλα τόνισε πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει και να προστατεύσει τον εαυτό του και τους γύρω του με τον τρόπο που νομίζει, ωστόσο όπως ανέφερε μετράει ιδιαίτερα το τι μπορεί να κάνει ο κάθε παίκτης για την ομάδα του.

"Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και θα πάρει τις δικές του αποφάσεις να κάνει ό,τι θέλει με τη ζωή του. Ήμουν πολύ σκεπτικός με αυτό το θέμα. Έπρεπε να κάνω την έρευνά μου πρώτα και θεώρησα πως ήταν η καλύτερη λύση να εμβολιαστώ για να προστατεύσω την οικογένεια και τους φίλους μου. Δεν μιλάω για τους άλλους ή το τι πρέπει να κάνουν, μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Είναι το ανθρώπινο σώμα και η ανθρώπινη ζωή, δεν είναι πολιτική, θρησκεία ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. Αφορά τον καθένα ξεχωριστά το τι θα κάνουν και πως θα επιλέξουν να προστατεύσουν τις οικογένειές τους.

Το θέμα των εμβολιασμών δεν ήταν ομαδική κουβέντα στους Λέικερς. Στο τέλος της μέρας μετράει το τι μπορείς να κάνει για να είσαι διαθέσιμος για την ομάδα και να μπορείς να προστατεύσεις τους γύρω σου. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και κύριος στόχος είναι να είμαστε υγιείς και να μείνουμε αδιαίρετοι στο παρκέ μες στη σεζόν".

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ