ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λελούδας: "Ντρέπομαι που είμαι Λαρισαίος"

"Ντρέπομαι που είμαι Λαρισαίος" είπε ο Μ. Λελούδας, που συνέχισε: "τους... αξίζει μόνο το ποδόσφαιρο"

"Όπως και πέρυσι με τον Γυμναστικό έτσι και φέτος θα πέσει μια ομάδα που είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της και στη θέση της θα μείνουν ομάδες που δεν πληρώνουν ούτε τους διαιτητές, αλλά δυστυχώς έχουν πρόσβαση στην ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και σε κάποια κυβερνητικά στελέχη, με αποτέλεσμα να είναι υπεράνω κανονισμών και νόμων.

Εγώ έχω μάθει να απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει το στρώμα μου και έτσι κάναμε και φέτος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σωθούμε και ίσως να μην μας άξιζε... Στη Λάρισα-και γράψτο ακριβώς όπως στο λέω- αξίζει σαν σπορ μόνο το... ποδόσφαιρο. Ένα ευτελές άθλημα, το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους χαμηλού πνευματικού επιπέδου...

Δείτε άλλωστε ποιοι κάνουν κουμάντο σε τόσες και τόσες ομάδες στην Α’ και στη Β’ Εθνική και θα καταλάβετε τι εννοώ. Δείτε ποιοι παίρνουν τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ και πως τα διαχειρίζονται και θα καταλάβετε πως λειτουργεί το όλο σύστημα στην Ελλάδα.

Η Πολιτεία στηρίζει το μπάσκετ μόνο στα λόγια... Φτάσαμε στο σημείο μία ομάδα Β’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο να παίρνει 700.000 ευρώ το χρόνο από τον ΟΠΑΠ και στο δύσμοιρο το μπασκετάκι, να δίνουν στις ομάδες της Α1 μόλις 300.000 ευρώ μετά... βίας!

Αλλά καλά να πάθουμε... Ειδικά στη Λάρισα.... Αυτό μας αξίζει... Μόνο το ποδόσφαιρο... Με την συμπεριφορά του κόσμου προς το μπάσκετ, ντρέπομαι που είμαι Λαρισαίος..."







είπε.

Και συνέχισε: "Την φετινή προσπάθεια στήριξε μόνο ο Δήμαρχος, ο Κώστας Τζανακούλης. Και τη στήριξε τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι ήταν ωσεί παρόντες. Δες τα παιχνίδια της Καβάλας στην τηλεόραση...

Όλος ο διαφημιστικός χρόνος είναι κλεισμένος και πληρωμένος στην ομάδα, από τη Νομαρχία Καβάλας, τον Δήμο, τους τοπικούς επιχειρηματίες. Εμείς ψάχναμε με το τουφέκι για έναν χορηγό... Παίζουν η Καβάλα και τα Τρίκαλα εντός έδρας και το γήπεδο είναι γεμάτο. Ο κόσμος κρέμεται σαν τσαμπιά από σταφύλι και οι ομάδες σκέφτονται να κάνουν επέκταση των εξεδρών για να ικανοποιήσουν την ζήτηση.

Κι εμείς παίζαμε όλο τον χρόνο μόνοι μας... Και οι επιχειρηματίες και ο κόσμος μας γύρισαν την πλάτη... Γι’αυτό σου λέω, ντρέπομαι που είμαι Λαρισαίος... Εδώ θέλουμε να υποβαθμιζόμαστε πνευματικά, εν γνώσει μας... Αν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Η ομάδα θα είχε κερδίσει τον σεβασμό αυτών που έπρεπε. Αλλά όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο και το βλέπεις άδειο τι να σεβαστείς;"



.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ