NBA

Οι Λέικερς πέρασαν από δοκιμαστικό τον εκρηκτικό Νίκο Μανιόν ενόψει του ΝΒΑ Draft

Ο Νίκο Μανιόν σε αγώνα του Αριζόνα με την Γουάσινγκτον για το NCAA την σεζόν 2019/20
Ο Νίκο Μανιόν σε αγώνα του Αριζόνα με την Γουάσινγκτον για το NCAA την σεζόν 2019/20 AP PHOTO/JOHN LOCHER

Ο Ιταλός Νίκο Μανιόν ήταν ο πρώτος παίκτης που πέρασαν από δοκιμαστικό οι Λέικερς ενόψει του ΝΒΑ Draft, όπου φαίνεται ότι θα ψάξουν για έναν γκαρντ. Στο Νο28 επιλέγουν οι πρωταθλητές.

Με το ΝΒΑ Draft του 2020 να είναι προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβριου, οι Λέικερς άρχισαν πλέον να ενεργοποιούνται, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι πέρασαν από δοκιμαστικό τον εκρηκτικό Νίκο Μανιόν (19 χρονών, 1.91 μέτρα).

Οι "Λιμνάνθρωποι" επιλέγουν φέτος στο Νο28, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα ψάξουν για έναν γκαρντ με ικανότητα στην εκτέλεση και την δημιουργία. Ένα προφίλ δηλαδή στο οποίο ταιριάζει ο εκρηκτικός Ιταλός γκαρντ και ας είχε μία μάλλον μέτρια σεζόν στο Κολέγιο του Αριζόνα ως πρωτοετής, αριθμώντας 14 πόντους και 5.3 ασίστ μέσο όρο με 32.7% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μανιόν είναι ο πρώτος παίκτης που έγινε επίσημα γνωστό ότι πέρασαν από δοκιμαστικό οι Λέικερς (επιλέγουν στο Νο28), με ό,τι μπορει να συνεπάγεται αυτό. Οι τελευταίες προβλέψεις φαινόταν να τον ρίχνουν από το τέλος του πρώτου γύρου στις αρχές του δεύτερου στο ερχόμενο ΝΒΑ Draft.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ