ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Λέικερς: Άγαλμα προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του έξω από το γήπεδο της ομάδας

Los Angeles Lakers forward Kobe Bryant looks toward the scoreboard during the second half of an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder, Friday, Jan. 8, 2016, in Los Angeles. The Thunder won 117-113. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward Kobe Bryant looks toward the scoreboard during the second half of an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder, Friday, Jan. 8, 2016, in Los Angeles. The Thunder won 117-113. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Άγαλμα στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζίτζι θα τοποθετηθεί έξω από το γήπεδο των Λέικερς, "Crypto Arena", όπως αποκάλυψε η Daily Mail.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς θα στήσουν ένα άγαλμα που θα απεικονίζει τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζίτζι, στη μνήμη του θρύλου του παγκοσμίου μπάσκετ και της κόρης του που έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2020.

Την είδηση αποκάλυψε η Daily Mail, η οποία αναφέρει πως τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα γίνουν στις 8 Αυγούστου του 2024, ημερομηνία συμβολική για τους δύο αριθμούς με τους οποίους αγωνίστηκε στην καριέρα του ο Μπράιαντ (8, 24).

Σε περίπου έναν χρόνο από τώρα, το συγκεκριμένο έργο θα είναι έτοιμο και θα έχει περίοπτη θέση έξω από το γήπεδο στο οποίο μεγαλούργησε ο θρύλοε τυου NBA.

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ