Λάζαρος: “Υπάρχει όρεξη για τίτλους”

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε για τη δίψα που υπάρχει για τίτλους, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους(video).
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, αλλά και που ήρθα στον Ολυμπιακό, έχοντας την ευκαιρία να παλέψω για έναν τίτλο.
Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, για το ποιους τίτλους θέλουμε να πάρουμε, αλλά και για το ποιοι είναι οι στόχοι μας. Θέλω να μιλήσουμε στο γήπεδο, γιατί εκεί πρέπει να μιλάνε πάντα οι αθλητές”, είπε αρχικά στο Redplanet.gr
Για το αν η παρουσία του “Ντούντα”, είπε: “Σίγουρα η παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό ήταν ένας από τους λόγους που πήρα την απόφαση να έρθω στην ομάδα. Είχα συνεργαστεί τόσο με τον κ. Ίβκοβιτς, όσο και με τον κ. Αγγέλου με την Διναμό Μόσχας στην Ρωσία και είχαμε μία φανταστική συνεργασία και είμαι σίγουρος πως και φέτος θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά”.
Για τη νέα ομάδα που δημιουργείται φέτος, δήλωσε: “Είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός κάνει ένα τέτοιο ξεκίνημα. Κοιτάει να χτίσει μία ομάδα γύρω από τους νέους παίκτες, από παίκτες που έχουν όρεξη για δουλειά και αυτό πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο. Οι νέοι παίκτες έχουν σίγουρα όρεξη τόσο για τίτλους, όσο και για διακρίσεις. Αυτό είναι θετικό και πιστεύω πως μία τέτοια προσέγγιση θα είναι θετική για τον Ολυμπιακό”.
Για τους φίλους της ομάδα, είπε: “Το μήνυμα θα πρέπει να το στείλουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε μπάσκετ το οποίο θα χαροποιήσει τον κόσμο. Εκτός του ότι θέλουμε να κερδίζουμε, θα επιδιώξουμε να δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το εκτιμήσει ο κόσμος, να παρευρεθεί και να ευχαριστηθούμε και οι δύο, τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς. Εμείς το μπάσκετ και ο κόσμος το θέαμα”.
Για τα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δήλωσε: “Όσο ήμουν στο εξωτερικό η αλήθεια είναι πως μου έλειψαν αυτά τα ντέρμπι. Δεν μπορώ να κρύψω πως όσο ήμουν σε ομάδες εκτός Ελλάδας όλοι οι συμπαίκτες μου με ρωτούσαν πάντα για αυτά τα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Τώρα θα έχω την ευκαιρία να τα ζήσω από κοντά και ανυπομονώ να έρθουν αυτά τα ματς. Πιστεύω πως αυτούς τους αγώνες δεν θα τους απολαύσουν μόνο οι Έλληνες φίλαθλοι, αλλά και σε όλο τον κόσμο”.