STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαύριο - Παναθηναϊκός: Ο Σερέλης έκανε ζντο με τους γηπεδούχους και συγκινήθηκε

Λαύριο - Παναθηναϊκός: Ο Σερέλης έκανε ζντο με τους γηπεδούχους και συγκινήθηκε
INTIME SPORTS

Απίθανες στιγμές στο Λαύριο, με τον Χρήστο Σερέλη να αποθεώνεται από τον κόσμο της πρώην ομάδας του, να κάνει ζντο μαζί της και να συγκινείται από τις στιγμές στο γήπεδο που είχε κάνει δεύτερο σπίτι του.

Δούλεψε στο Λαύριο για σχεδόν δύο δεκαετίες, το πήρε από τα αλώνια και το οδήγησε στα σαλόνια, μέχρι τους τελικούς της Α1 το 2021 και το αποχαιρέτησε πριν από μερικές ημέρες. Ο Χρήστος Σερέλης είχε την ευκαιρία να γίνει μέλος του Παναθηναϊκού, δεν την προσπέρασε και το απόγευμα της Κυριακής (17/4) ο δρόμος τον έβγαλε στο... Λαύριο, απέναντι στο οικοδόμημα που εκείνος έχτισε.

Ο Σερέλης είδε τον κόσμο του Λαυρίου να τον αποθεώνει και να τον χειροκροτεί από καρδιάς, έκανε ζντο με την μέχρι πρότινος ομάδας του (οι παίκτες του Λαυρίου φώναξαν το όνομά του) και στη συνέχεια κάθισε δίπλα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού πολύ συγκινημένος. Δέχθηκε συγχαρητήρια, άκουσε έναν καλό λόγο από πολύ κόσμο, έζησε μια εμπειρία που δεν περίμενε και κυρίως, έζησε την αγάπη του κόσμου, γνωστών και φίλων, σε ένα μέρος το οποίο είχε κάνει δεύτερο σπίτι του.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ