ΛΑΥΡΙΟ

Λαύριο: Κράτησε τον Βασίλη Μουράτο για τρίτη σερί σεζόν

Ο Βασίλης Μουράτος με τη φανέλα του Λαυρίου
Ο Βασίλης Μουράτος με τη φανέλα του Λαυρίου PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Βασίλης Μουράτος θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη για τρίτη διαδοχική σεζόν, με το Λαύριο να ενημερώνει για τη συμφωνία των δύο πλευρών μέσω των social media.

Τη φανέλα του Λαυρίου για τρίτη διαδοχική σεζόν θα φορά ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους κυανοκίτρινους για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο 24χρονος γκαρντ, που ήταν εκ των κορυφαίων του Λαυρίου την περσινή σεζόν, επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της Stoiximan Basket League, ενώ ξεχώρισε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος.

Όπως ήταν λογικό, ο Χρήστος Σερέλης είχε ξεκαθαρίσει από πολύ νωρίς πως η παραμονή του ήταν μείζονος σημασίας για το Λαύριο, όπως κι έγινε.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Βασίλης Μουράτος είχε 11.6 πόντους (με 30.3% στα τρίποντα), 2.6 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 2 λάθη ανά αγώνα.

Την είδηση της παραμονής του προανήγγειλε το Λαύριο μέσω δημοσίευσης στα social media του.

Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Βασίλης Μουράτος δήλωσε:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανήκω στην οικογένεια του Λαυρίου για ακόμη μία χρονιά. Για μένα η ομάδα του Λαυρίου είναι κομμάτι της καρδιάς μου και οικογένεια μου. Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη, αγάπη και πίστεψαν στις δυνατότητές μου.

Οι στόχοι μας είναι η ομάδα να συνεχίζει να εξελίσσεται, να έχει μια πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη σε μια απαιτητική χρονιά με διπλά παιχνίδια.

Μαζί με όλα τα παιδιά της ομάδας θα δώσουμε τη μάχη μας την επόμενη χρονιά και ευελπιστούμε να έχουμε την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη του κόσμου μας, του 6ου παίκτη μας για την υλοποίηση των στόχων μας".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ