ΛΑΥΡΙΟ

Λαύριο: Τέλος ο Σάββας Συμεωνίδης

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το Λαύριο ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Σάββα Συμεωνίδη. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης, Κώστας Πασχάλης.

Παρελθόν από τον πάγκο του Λαυρίου αποτελεί ο Σάββας Συμεωνίδης, με την ομάδα της Αττικής να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε εργαστεί ως βοηθός των Σερέλη, Λιμνιάτη και Μέξα στο Λαύριο από το 2022 ως το 2024 και επέστρεψε τον Ιούλιο του 2025 ως πρώτος προπονητής.

Σε 25 αναμετρήσεις στη φετινή Elite League πέτυχε 14 νίκες και 11 ήττες με την ομάδα του να βρίσκεται στην 6η θέση.

Τη θέση του θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης, Κώστας Πασχάλης.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου

Η ΚΑΕ Λαυρίου Boderm ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Προπονητή της Ομάδας, Σάββα Συμεωνίδη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Coach Συμεωνίδη, Κώστας Πασχάλης.

Ο Σάββας Συμεωνίδης ήταν και παραμένει φίλος του Λαυρίου και αποτέλεσε βασικό πυλώνα στην πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν...”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ