ΙΣΠΑΝΙΑ

Λάσο: "Θα ήθελα να γυρίσω στους πάγκους αύριο"

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους, μιλώντας σε Ισπανό δημοσιογράφο, τονίζοντας ότι θα ήθελε να κοουτσάρει ακόμα και αύριο.

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε στο κανάλι του Ισπανού δημοσιογράφου, Σέρχιο Βέγκας στο YouTube και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός τεχνικός αποχώρησε από τη Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι μετά από 11 χρόνια στον πάγκο των μερένγκες κατακτώντας μεταξύ άλλων δύο EuroLeague. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό ενόψει καλοκαιριού.

"Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ήρεμος. Έπειτα από 16-17 χρόνια έχω την ευκαιρία να απολαμβάνω στιγμές με την οικογένειά μου. Μου λείπει πολύ να κοουτσάρω. Σίγουρα. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι προπονώ μια ομάδα. Θα ήθελα να κοουτσάρω αύριο.

Αυτή την περίοδο πάντως απολαμβάνω άλλα πράγματα. Ένας φίλος μού είπε πρόσφατα: «Μα καλά, ήσουν προπονητής στη Ρεάλ 11 χρόνια. Γιατί δεν πας επιτέλους διακοπές»; Νομίζω ότι δεν μπορώ. Η αλήθεια είναι ότι εκτιμώ πλέον τις στιγμές μακριά από το μπάσκετ", δήλωσε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός.

Έπειτα για τις συνθήκες που θα ήθελε να συναντήσει στην επόμενη ομάδα του ανέφερε: "Στο τέλος της ημέρας, μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις. Σίγουρα πρέπει να εκτιμάς τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι μαζί τους.

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τον χαρακτήρα των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα κλαμπ, τη φιλοσοφία ενός κλαμπ, το τι εκφράζει μια ομάδα. Αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποι, οι ιδέες, το πρότζεκτ, η ομάδα. Και σίγουρα η πόλη που δουλεύεις. Γιατί θα έχεις μαζί την οικογένειά σου".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ