ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάσο: "Αυτά που έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος ξεπερνούν τις λέξεις"

5    " "  (  / EUROKINISSI)  22  2023
5 " " ( / EUROKINISSI) 22 2023 ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", ο τεχνικός της Μπάγερν μίλησε για τον σπουδαίο Παύλο Γιαννακόπουλο προς τιμήν του οποίου διεξάγεται το τουρνουά, τονίζοντας πως όλα όσα έκανε για το μπάσκετ και τον αθλητισμό ξεπερνούν τις λέξεις.

Ακόμα ένα τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" βρίσκεται προ των πυλών και ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου τζάμπολ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον σπουδαίο Παύλο Γιαννακόπουλο προς τιμήν του οποίου διεξάγεται το τουρνουά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως όλα όσα έκανε για το μπάσκετ και για τον αθλητισμό ξεπερνούν τις λέξεις.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Ένιωσα πολύ περήφανος και μεγάλη τιμή όταν μου είπαν πως η ομάδα μου προσκλήθηκε στο τουρνουά. Θυμάμαι ότι είχαμε συζητήσεις τα προηγούμενα χρόνια όταν ήμουν στην Ρεάλ. Η πρώτη μου σκέψη όταν έμαθα ότι θα ερχόμασταν ήταν ότι πρόκειται για μεγάλη τιμή για την Μπάγερν Μονάχου, για την ομάδα μου, για τους παίκτες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και νομίζω ότι όλα όσα έκανε ο κύριος Γιαννακόπουλος για το μπάσκετ και τον αθλητισμό ξεπερνούν τις λέξεις. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό ματς αύριο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και ένα καλό τουρνουά για όλους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ