EUROLEAGUE

Λάσο: ”Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν”

Το νικηφόρο σερί της Ρεάλ δοκιμάζεται αύριο (15/01, 22:00) κόντρα στην Μπάγερν ενώ ο Πάμπλο Λάσο υπενθυμίζει πως όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τη ''Βασίλισσα'', τονίζοντας με νόημα πως τα ρεκόρ είναι για την... ιστορία.

Οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν πρόσφατα το καλύτερο ξεκίνημα (15-0) όλων των εποχών στην ιστορία της ACB, επίδοση που ανήκε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής στη Ρεάλ του 1987-’88. Για την ιστορία, εκείνη η έκδοση της ”Βασίλισσας” έχασε τελικά τον τίτλο στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα.

”Ελπίζω να μην συμβεί κάτι ανάλογο φέτος” εξηγεί σχετικά ο τεχνικός των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο και ξεκαθαρίζει πως τα ρεκόρ δεν είναι αυτοσκοπός για τη Ρεάλ: ”Τα ρεκόρ είναι για τους ιστορικούς του μέλλοντος! Επιμένω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Δεν νομίζω ότι έχουμε σκοπό να κάνουμε τέτοια ρεκόρ”.

Εν συνεχεία ο Βάσκος προπονητής πρόσθεσε: ”Αυτή τη στιγμή, όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης! Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει πριν καν μπούμε στο γήπεδο. Είμαστε η Ρεάλ, όλοι λένε πως παίζουμε όμορφο μπάσκετ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Η αλήθεια είναι ότι δεν ανησυχώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ