ΤΟΥΡΚΙΑ

Λάρκιν: Φουλάρει για να είναι έτοιμος με Ολυμπιακό

Ο Σέιν Λάρκιν σε φάση από έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague την σεζόν 2019/20
Ο Σέιν Λάρκιν σε φάση από έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague EUROKINISSI

Ο Σέιν Λάρκιν βρίσκεται πλέον στην Τουρκία και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα κάνει - όπως αναμενόταν - το φετινό του ντεμπούτο με την Αναντολού Εφές στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 30 Οκτωβρίου.

Ο Σέιν Λάρκιν βρίσκεται από χθες (25/10)- όπως αναμενόταν εδώ και μέρες - στην Τουρκία και ήδη ετοιμάζεται για το φετινό του ντεμπούτο με την Αναντολού Εφές, το οποιο αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα γίνει κόντρα στον Ολυμπιακό την Παρασκευή (30/10) στο ΣΕΦ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εργκίν Αταμάν και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας σκεφτόταν πολύ σοβαρά να αφήσει εκτός αποστολής τον Αμερικανό ενόψει του αγώνα με τους "ερυθρόλευκους", τόσο επειδή δεν είναι γνωστό το επίπεδο φυσικής κατάστασης του Λάρκιν, όσο και επειδή υπήρχε μία μικρή δυσαρέσκεια για την αργοπορημένη ενσωμάτωσή του στην ομάδα.

Κάτι όμως η κλάση του σταρ της ομάδας, κάτι το κακό ξεκίνημα της Εφές στην EuroLeague - όπου έπειτα από 4 αγώνες έχει ρεκόρ 1 νίκη και 3 ήττες - οι όποιες αντιρρήσεις φαίνεται ότι κάμφθηκαν και αν δεν αλλάξει κάτι ο Λάρκιν θα είναι κανονικά στην 12αδα της Αναντολού για πρώτη φορά φέτος.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ