ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Ντεβόντε Γκριν

Ο Ντεβόντε Γκριν με τη φανέλα του Μεσολογγίου
Ο Ντεβόντε Γκριν με τη φανέλα του Μεσολογγίου EUROKINISSI

Η Λάρισα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ, Ντεβόντε Γκριν, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης της Λάρισας είναι και με τη βούλα, ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ (1.90 μ.), Ντεβόντε Γκριν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Θεσσαλούς μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Την περσινή σεζόν ο Γκριν αγωνίστηκε στη Stoiximan Basket League με τη φανέλα του Μεσολογγίου, όπου κατέγραψε εννιά συμμετοχές απολογισμό, 15.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ. Υπενθυμίζεται ότι η Λάρισα ανακοίνωσε την επιστροφή του Νώντα Παπαντωνίου για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λάρισα: "Διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες καλωσορίζουν και επίσημα στην ΚΑΕ Λάρισα τον Ντεβόντε Γκριν.

Ο 24χρονος γκαρντ, αδερφός του τρεις φορές πρωταθλητή του NBA Ντάνι Γκριν, έχει ύψος 1.91 και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα βρίσκεται στην διάθεση του Νίκου Παπανικολόπουλου το συντομότερο ώστε να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Αμερικανός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για λογαριασμό του Μεσολογγίου στην Stoiximan Basket League έχοντας μέσο όρο σε εννέα αγώνες 15,33 πόντους.
Καλώς ήρθες Ντεβόντε και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!!!
".

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ