ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λαρεντζάκης στο SPORT24: "Ο κόουτς θα μας δώσει έξτρα ώθηση, τιμή να παίζεις για τη σημαία της χώρας"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε προπόνηση της Εθνικής Ανδρών
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε προπόνηση της Εθνικής Ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην media day της Εθνικής ενόψει του αγώνα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία μίλησε για τον κόουτς Ιτούδη, αλλά και για την κούραση που δεν υφίσταται όταν αφορά την Ελλάδα.

Η Εθνική ομάδα ανδρών μπαίνει σε ρυθμούς Μεγάλης Βρετανίας και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της στο κλειστό του Περιστερίου την Παρασκευή (24/6). Στο πλαίσιο της media day ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για το Δημήτρη Ιτούδη, ενώ τόνισε πως είναι τιμή για κάθε παίκτη να αγωνίζεται για τη σημαία της χώρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη:

Για τη νέα εποχή με την Εθνική και τον Δημήτρη Ιτούδη: "Όπως είπες και εσύ, ο κόουτς πιστεύω θα μας δώσει μία έξτρα ώθηση, έχει πολλές γνώσεις. Αυτό το παράθυρο θα μας βοηθήσει να μπούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε ρυθμό Εθνικής, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ".

Τι μπορεί να τους βοηθήσει να βρεθούν καθώς υπάρχουν λίγες μέρες προετοιμασίας: "Με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε, έχουμε παίξουμε αρκετά παράθυρα μαζί, στις ομάδες μας είμαστε παιδιά που είμαστε μεταξύ μας στις ομάδες, θα δουλέψουμε αρκετά, η χημεία που έχουμε θα παίξει ρόλο και το κλίμα που επικρατεί σίγουρα είναι θετικό στοιχείο".

Τι είναι το καινούργιο στοιχείο μπορεί να φέρει η Εθνική: "Δεν μπορώ να στα απαντήσω ακόμη. Σίγουρα η Εθνική θα παίζει σε ρυθμούς υψηλούς, θα παίζει για τη νίκη, θα παλεύει για τη φανέλα και τη σημαία. Είναι τιμή για κάθε παίκτη να παίζει για τη σημαία της χώρας του".

Αν έχει προλάβει να σκεφτεί κάτι για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία: "Η αλήθεια είναι πως όχι, θα το δούμε".

Για το αν ξεκουράστηκε: "Ξεκουραστήκαμε λίγο, είχαμε 3-4 off. Δεν υπάρχει κούραση όταν αφορά θέματα της Εθνικής ομάδας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε το 100% και με πολλή ενέργεια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ