GAME NIGHT

Ο Λαρεντζάκης στη Game Night: "Σκληράδα, εμπιστοσύνη, ενέργεια και νίκες"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τον Παντελή Διαμαντόπουλο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τον Παντελή Διαμαντόπουλο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στη Game Night του SPORT24, λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό στην εντός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού στα 11'57'' που βρέθηκε στο παρκέ, προσέφερε 8 πόντους (με 1/1 δίποντο και 2/4 τρίποντα), αλλά και πολλές καλές άμυνες.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, που βρήκε τους φίλους του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν και να επευφημούν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στη Game Night του SPORT24, εξηγώντας τι έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή σεζόν.

"Σίγουρα, ήταν ένας στόχος να είμαστε έτοιμοι στην άμυνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι προσθήκες βοήθησαν σε αυτό. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο, αυτές οι νίκες βοηθούν να χτίσουμε χαρακτήρα και να συνεχίσουμε μπροστά γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόβλημα" ανέφερε αρχικά, ενώ συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ:

"Η αλήθεια είναι ότι πέρσι μάς έλειψε ο κόσμος. Σίγουρα μάς έδωσε ενέργεια, βοηθάει πολύ μέσα στον αγώνα, οπότε θεωρώ ότι σήμερα βοήθησε αρκετά για να έχουμε ενέργεια ακαι να πιστεύουμε στη νίκη μέχρι τέλους, ακόμη κι όταν είχαμε νεκρά διαστήματα. Φέτος έχουμε την ικανότητα να στηρίξουμε την έδρα μας και στα εκτός έδρα να είμαστε πάλι εκεί για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Αναφορικά με τον βαθμό ικανοποίησης στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια για την απόδοση της ομάδας στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξήγησε πως "θεωρώ ότι ο κόουτς έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένος, παίζαμε με την ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Μπορούμε να βελτιωθούμε αρκετά, έχουμε κι άλλα να δώσουμε στο μέλλον. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, αλλά υπάρχει αισιδοξία και καλό κλίμα γι αυτά που έρχονται".

Ακολούθως, ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στο γεγονός πως φέτος ο παίζει τόσο στην EuroLeague όσο και στη Stoiximan Basket League: "Όλοι θέλουν να παίζουν, το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο, μέσα σε μα βδομάδα θα παίξουμε πέντε αγώνες. Υπάρχει όμως τόσο η ποιότητα όσο και το βάθος στο ρόστερ για να μπορούμε να παίζουμε σε δύο διοργανώσεις".

Όσο για το ποιες λέξεις χαρακτηρίζουν τη φετινή προσπάθεια των ερυθρολεύκων; "Σκληράδα, εμπιστοσύνη, άμυνα, ενέργεια και νίκες" είπε για να συνεχίσει, μιλώντας για τη "Βασίλισσα":

"Θεωρώ ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα ανεβαίνει διαρκώς, έχει πάρα πολλούς παίκτες γεμάτους ποιότητα. Την βλέπω αρκετά ψηλά φέτος, είναι όμως πολύ νωρίς, πρέπει να δούμε τα πάντα. Δουλεύουμε αρκετά καλά, αλλά δεν μου αρέσει να βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Κάθε παιχνίδι είναι μια πρόκληση. Η νίκη αυτή μάς δίνει χαρακτήρα και μας βοηθάει για τη συνέχεια, οπότε κοιτάμε μπροστά".

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ