ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαρεντζάκης: "Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, θέλει προσοχή"

Λαρεντζάκης: "Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, θέλει προσοχή"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βιλερμπάν και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε εν όψει του αυριανού παιχνιδιού της ομάδας του στο ΣΕΦ (21/3, 21:15, Novasports 4, Match Center από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα στην Τουρκία από την Αναντολού Εφές και στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βιλερμπάν.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως για την ομάδα του υπάρχει μόνο η νίκη (21/3, 21:15, Novasports 4, Match Center από το SPORT24).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

Για το ματς με την Εφές: "Η Εφές έχει πολύ ταλέντο. Ήταν σε καλή μέρα αρκετοί παίκτες, εμείς δεν παίξαμε την άμυνα που έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε να παίζουμε. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό. Κυρίως η άμυνάς μας. Εννοείται ότι αύριο θέλουμε να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και υπάρχει μόνο η νίκη".

Για την κατάστασή του: "Εγώ μια χαρά είμαι. Νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ έτοιμος και θέλω όσο μπορώ να βοηθάω"

Για το ματς με τη Βιλερμπάν: "Όλες οι ομάδες έχουν επίπεδο και ταλέντο, έτσι και η Βιλερμπάν. Είδαμε εχθές ότι πήγε να κερδίσει τη Μακάμπι εκτός έδρας. Το παιχνίδι θέλει προσοχή, θέλει πολύ σοβαρότητα και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δείξει μέχρι στιγμής"

Για το πλενοέκτημα έδρας: "Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά"

Για το τρίποντο από το κέντρο που σκόραρε: "Πιστεύω ότι ήταν λίγο τυχερό αυτό, αλλά δείχνει ότι είμαι καλά"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ