ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαρεντζάκης: "Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δεν θα νικήσουν πολλές ομάδες την Μπαρτσελόνα εδώ"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελωνή
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελωνή EUROKINISSI

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά το ματς ότι είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό και αισθάνεται τυχερός που πέτυχε αυτά τα μεγάλα σουτ, τονίζοντας ότι η νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός ήταν σημαντική, καθώς λίγες ομάδες θα περάσουν από την έδρα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το "δεξί" την πορεία του στη φετινή EuroLeague, καθώς επικράτησε της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελωνή 70-80. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος πέτυχε μεγάλα τρίποντα στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά το ματς δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα να πάρει τη νίκη, τονίζοντας ότι ήταν μια ομαδική δουλειά και το κλειδί των ερυθρολεύκων ήταν η καλή άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη NOVA: Για το ματς και τα σουτ που πέτυχε: "Σίγουρα ένιωθα καλά. Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είμαι τυχερός που μπήκανε και είμαι χαρούμενος για τη νίκη μας".

Για το αν είναι αποτέλεσμα δουλειάς: "Το έχω δουλέψει. Καθημερινά δουλεύουμε. Κάποιες μέρες μπορεί να μην μπουν, έτσι είναι το μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Συνεχίζουμε".

Για το αν ήταν συνείσφερε περισσότερο ο ίδιος στη νίκη ή ήταν ομαδική δουλειά: "Όλη η ομάδα. Η άμυνα είναι το σήμα κατατεθέν. Παίρνουμε ενέργεια από εκεί. Όλοι οι παίκτες έχουν μπει στην ιδιοσυγκρασία του προπονητή. Το κλειδί μας είναι η άμυνα".

Για το αν είναι σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό: "Σίγουρα πιστεύω ότι είναι μεγάλη νίκη. Δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εδώ μέσα. Τα παιδιά από πέρυσι δημιούργησαν ένα κλίμα όμορφα και γι' αυτό ήμασταν έτοιμοι. Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης".

Για το αν μπορεί να πετύχει πιο δύσκολα σουτ: "Πιστεύω ναι, θα δείξει (γέλια)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ