ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαρεντζάκης: "Δε νομίζω πως κάποια ομάδα θα θέλει να μας επιλέξει στα playoffs"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τζάμπολ" της ΕΡΤ, όπου μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού, αλλά και τη συνέχεια εν όψει playoffs.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και την εκπομπή "Τζάμπολ", όπου φυσικά στο επίκεντρο τέθηκε η πορεία του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Ο διεθνής γκαρντ αφού αρχικά εξέφρασε την πεποίθηση ότι το πλεονέκτημα έδρας δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι κάποια ομάδα θα ήθελε να επιλέξει τους ερυθρόλευκους για αντίπαλο στα playoffs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Άρη: "Ξέραμε ότι ο Άρης είναι μία σκληρή ομάδα που παίζει στο όριο του φάουλ και με μεγάλη ενέργεια, αλλά εμείς δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε και γι’ αυτό ήταν όλο το ματς κοντά. Όλα ξεκινούν απ’ την άμυνα, βγάζουμε κάποιες καλές άμυνες και βρίσκουμε ρυθμό και τρέχουμε στην επίθεση".

Για το αν κρατούν δυνάμεις στα ματς του πρωταθλήματος: "Λίγο η προσέγγιση, λίγο ο ρυθμός του κάθε αγώνα, λίγο ότι μπορεί να υπάρχει κούραση από το παιχνίδι που προηγήθηκε στην Ευρωλίγκα. Λίγο από όλα, είναι και το κίνητρο"

Για τις διασταυρώσεις: "Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν το κάναμε ποτέ (σ.σ. να κοιτούν τη βαθμολογία) και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα. Εμείς παίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όποιος αντίπαλος έρθει στα playoffs θα τον ανταγωνσιστούμε με την εμπειρία και την ομάδα που έχουμε".

Για το πλεονέκτημα έδρας: "Θεωρώ πως το πλεονέκτημα έδρας δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι το πλεονέκτημα δεν παίζει τόσο ρόλο και σπάνε οι έδρες".

Για το αν πιστεύει ότι οι άλλες ομάδες θα επιλέξουν τον Ολυμπιακό: "Δεν θεωρώ ότι θα πάνε να μας διαλέξουν. Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα θέλει να το κάνει. Δε νομίζω κάποιος να θέλει να μας επιλέξει. Καλώς ή κακώς έχουμε εμπειρία και είμαστε σκληρή ομάδα. Δεν νομίζω κάποια ομάδα θα θέλει να παίξει μαζί μας στα playoffs".

Για τις επιστροφές των τραυματιών: "Ο Μιλουτίνοβ θα μπει σιγά-σιγά και ο Πετρούσεβ σιγά-σιγά πρέπει να μπαίνει. Είναι σημαντικό που θα επιστρέψουν και θα μας κάνει μόνο καλό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ