EUROLEAGUE

Ο Λάνγκφορντ ανέλυσε γιατί ο Μάικ Τζέιμς είναι ο MVP της EuroLeague

Ο Μάικ Τζέιμς στον αγώνα της Μονακό με τον Παναθηναϊκό για την EuroLeague.
Ο Μάικ Τζέιμς στον αγώνα της Μονακό με τον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Ο Κιθ Λάνγκφορντ με ανάρτησή του στο Twitter δήλωσε πως ο Μάικ Τζέιμς είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της EuroLeague, μετά την πρόκριση της Μονακό στα playoffs.

Η ήττα της Άλμπα Βερολίνου στο Sinan Erdem Dome (σε συνδυασμό με το χθεσινό διπλό επί της Αρμάνι Μιλάνο) έστειλε τη Μονακό στα playoffs της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με πρωταγωνιστή στη regular season τον Μάικ Τζέιμς. Ήταν ο άνθρωπος που πήρε μία... σταχτοπούτα της EuroLeague και την έβαλε στα playoffs.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ με ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε μάλιστα πως ο Μάικ Τζέιμς είναι για εκείνον ο MVP της διοργάνωσης, τονίζοντας πως η Μπαρτσελόνα με ή χωρίς τον Μίροτιτς θα κατάφερνε τους στόχους της.

"Μόλις διάβασα ότι η Μονακό είναι στα playoffs. Αυτό σημαίνει ότι ο Μάικ Τζέιμς είναι ο MVP της EuroLeague. Δεν υπάρχει συζήτηση. Η Μπαρτσελόνα είναι στα playoffs ή στην πρώτη τετράδα με ή χωρίς τον Μίροτιτς. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι οι μη παραδοσιακές δυνάμεις δεν πετυχαίνουν στην Ευρώπη. Βγάζω το καπέλο στον MJ" έγραψε συγκεκριμένα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ