NBA

ΛαΜέλο Μπολ: "Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε ομάδα, δεν με νοιάζει τι λέει ο πατέρας μου"

ΛαΜέλο Μπολ: "Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε ομάδα, δεν με νοιάζει τι λέει ο πατέρας μου"
AP Photo/Rick Rycroft, File AP PHOTO/RICK RYCROFT, FILE

Ο ΛαΜέλο Μπολ διαφώνησε δημόσια με τον πατέρα του, ΛαΒάρ, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει ποια ομάδα θα τον επιλέξει, αφού θα έπαιζε οπουδήποτε.

Ο ΛαΒάρ Μπολ συνεχίζει να μιλάει... πολύ. Σε πρόσφατη συνέντευξή του λοιπόν δήλωσε ότι δεν θα ήθελε ο γιος του, ΛαΜέλο Μπολ, να επιλεγεί από τους Γουόριορς στο ΝΒΑ Draft 2020, αφού θα ερχόταν από τον πάγκο. Ο ΛαΜέλο ωστόσο δεν συμφωνεί μαζί του.

Ο νεαρός γκαρντ - και φαβορί να καταλήξει σε μία από τις πρώτες 5 θέσεις στο ΝΒΑ Draft 2020 - ρωτήθηκε για τα σχόλια του πατέρα του σχετικά με το Γκόλντεν Στέιτ (που επιλέγει στο Νο2) και ήταν ξεκάθαρος: " Εγώ είμαι εγώ κα αυτός είναι αυτός. Έχει τις απόψεις του και έχω τις δικές μου. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να απίξω σε οποιαδήποτε ομάδα και να βοηθήσω όπου και να πάω, οπότε ό,τι και να γίνει θα είμαι θετικός".

Στην συνέχεια ο Μπολ θέλησε να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρος: " Όπου και να πάω θα ταιριάξω. Είναι το ΝΒΑ. Αν με βάλεις δίπλα σε καλούς παίκτες αισθάνομαι ότι θα βελτιωθώ".

Κλείνοντας, ο Μπολ παραδέχθηκε ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική να επιλεγείσ το Νο1 από τους Γουλβς: " Από όταν ήμουν μικρός και έκανα σχέδια, ένας από τους στόχους μου ήταν να πάω στο ΝΒΑ και να επιλεγώ στο Νο1 του ΝΒΑ Draft".

AP Photo/Rick Rycroft, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ