ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Λαχτάρα με Κρις Σίνγκλετον, στο νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στήθος

Ο Κρις Σίνγκλετον στη γραμμή των βολών
Ο Κρις Σίνγκλετον στη γραμμή των βολών PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Σοκ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού - όπως ενημέρωσε η Αναντολού Εφές - ο Κρις Σίνγκλετον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος. Καθαρές οι πρώτες εξετάσεις.

Ο Κρις Σίνγκλετον λαχτάρισε την Αναντολού Εφές, αλλά και όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο 33χρονος φόργουορντ παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο στήθος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις.

Τουρκικό δημοσίευμα ανέφερε μάλιστα ότι ο Αμερικανός υπέστη έμφραγμα, ωστόσο - στην ανακοίνωσή της - η Αναντολού Εφές δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Στην επίσημη ενημέρωση της τουρκικής ομάδας αναφέρεται ότι η στεφανιογραφία που υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον ήταν καθαρή, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της Εφές αναφέρει:

"Η στεφανιογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον, σε εξέταση που υποβλήθηκε σήμερα έπειτα από πόνους στο στήθος, ήταν καθαρή. Ο παίκτης μας θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε εξετάσεις. Σε αυτό το διάστημα θα βρίσκεται υπό επιτήρηση και οποιαδήποτε εξέλιξη θα γίνει γνωστή από την ομάδα".

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο οργανισμός της Αναντολού Εφές δοκιμάστηκε ξανά λόγω ενός τρομακτικού τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Αμερικανός σέντερ ωστόσο στάθηκε τυχερός, αποφεύγοντας κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ