ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κύπελλο μπάσκετ: Οι ώρες των αγώνων του UNICEF Trophy, γεμάτη παιδιά η εξέδρα

Κύπελλο μπάσκετ: Οι ώρες των αγώνων του UNICEF Trophy, γεμάτη παιδιά η εξέδρα

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για το ακριβές πρόγραμμα του Final Four του Κυπέλλου των εθνικών πρωταθλημάτων που θα χαρίσει μια θέση στο Final Eight στην ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο. Ελεύθερη η είσοδος για τα παιδιά ακαδημιών.

Τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων του UNICEF Trophy, της διοργάνωσης που προηγείται του Final Eight του Κυπέλλου και χαρίζει ένα εισιτήριο σε ομάδα που προέρχεται από τις εθνικές κατηγορίες και θα κατακτήσει το τρόπαιο, έδωσε η ΕΟΚ την Τετάρτη.

Όπως έγινε γνωστό οι δύο ημιτελικοί μεταξύ Ηρακλή - Πανιωνίου και ΦΕΑ - Παπάγου θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 20:00 της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου στο "Αντώνης Τρίτσης" του Χολαργού, ενώ ο τελικός μεταξύ των δύο νικητών στις 15:00 του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως "η ΕΟΚ σε συνεργασία με την UNICEF, της οποίας αποστολή είναι το καλύτερο για τα παιδιά όλου του κόσμου αποφάσισαν πως η εξέδρα θα έχει τη δική τους υπογραφή και τα δικά τους πρόσωπα. Για το λόγο αυτό, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει την ΕΣΚΑ και την ΕΣΚΑΝΑ, ώστε να απευθύνουν πρόσκληση στα μέλη των ακαδημιών των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς και τον τελικό του UNICEF Trophy. Οι λίστες με τα ονόματα των παιδιών και των συνοδών τους (ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ είναι απαραίτητα) από κάθε ακαδημία θα πρέπει να αποσταλούν στο [email protected]".

Το πρόγραμμα του UNICEF Trophy έχει ως εξής:

Πέμπτη 15/12

"Αντ. Τρίτσης"

17.00 Ηρακλής ΚΑΕ 2022 - Πανιώνιος

20.00 ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ - Παπάγος

Σάββατο 17/12

ΟΑΚΑ

15.00 Τελικός

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ