ΕΛΛΑΔΑ

Κύπελλο Μπάσκετ Ανδρών: Είναι επίσημο, θα ολοκληρωθεί με Final Four, στο Ηράκλειο η διοργάνωση

Ο Μουράτος με αντίπαλο τον Μέικον
Ο Μουράτος με αντίπαλο τον Μέικον INTIME

Η ΕΟΚ ενημέρωσε και επίσημα ότι το φετινό Κύπελλο μπάσκετ Ανδρών θα ολοκληρωθεί με Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου 2022.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό, είναι πλέον και επίσημο. Το Κύπελλο μπάσκετ Ανδρών θα ολοκληρωθεί με Final Four (18-20/2) που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και στο γήπεδο "Δύο Αοράκια", με την ΕΟΚ να επισημοποιεί το γεγονός με ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι οι προημιτελικοί της διοργάνωσης θα διεξαχθούν το διήμερο 26-27 Δεκεμβρίου 2021.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Ολυμπιακός – Ιωνικός Νικαίας
Προμηθέας – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – Περιστέρι
Παναθηναϊκός – Λαύριο

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για το Final Four:

"Ο Κυπελλούχος Ελλάδας Aνδρών της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα αναδειχθεί από Final Four, το οποίο επανέρχεται ως τρόπος διεξαγωγής της τελικής φάσης. Το Ηράκλειο της Κρήτης και το Nέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, το διάστημα 18-20/2/2022.

Οι προημιτελικοί αγώνες, από τους οποίους θα προκύψει η τελική τετράδα θα διεξαχθούν το διήμερο 26-27/12/21. Τα τέσσερα ζευγάρια είναι:
Ολυμπιακός – Ιωνικός Ν.
Προμηθέας Π. – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – Περιστέρι
Παναθηναϊκός – Λαύριο"

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ