ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Final Four με 3/3 ο Ολυμπιακός και με 1/1 η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Final Four με 3/3 ο Ολυμπιακός και με 1/1 η ΑΕΚ
EUROKINISSI

Ολυμπιακός και ΑΕΚ πέτυχαν τον στόχο τους, νίκησαν Ιωνικό και Περιστέρι και προκρίθηκαν στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ Ανδρών που επιστρέφει μετά από 18 χρόνια. Την Δευτέρα (27/12) το Παναθηναϊκός - Λαύριο.

Τα δύο από τα τέσσερα εισιτήρια για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ Ανδρών βρήκαν το βράδυ της Κυριακής (26/12) κατόχους.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 110-85 του Ιωνικού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και συνεχίζει στην διοργάνωση με στόχο να σηκώσει το δεύτερο τρόπαιο της χρονιάς, ενώ λίγη ώρα αργότερα η ΑΕΚ λύγιζε με 90-77 το Περιστέρι, με οκτώ διαθέσιμους παίκτες στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Δευτέρα (27/12 στις 20:00) το Λαύριο στο ΟΑΚΑ, ενώ ο αγώνας του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ έχει αναβληθεί, εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων που είχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από το ντέρμπι με τον Άρη.

Το Final Four επιστρέφει στην ζωή μας μετά από 18 χρόνια, θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου και όλα δείχνουν ότι στις εξέδρες του γηπέδου στα Δύο Αοράκια θα υπάρχει κόσμος και από τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για το τρόπαιο.

Για να φτάσει στο Final Four, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Κολοσσό στην Ρόδο (94-67), τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο (90-55) και τον Ιωνικό το βράδυ της Κυριακής στο ΣΕΦ, ενώ η ΑΕΚ έφτασε εκεί με μόλις ένα παιχνίδι, αυτό με το Περιστέρι για την Γ' φάση της διοργάνωσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ