ΟΠΑΠ FINAL 8

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Η μέρα και η ώρα του ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Προμηθέα

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Η μέρα και η ώρα του ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Προμηθέα
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ολυμπιακός και Προμηθέας εξασφάλισαν τα εισιτήριά τους για την τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό σε μεταξύ τους συνάντηση.

Ολυμπιακός και Προμηθέας προσπέρασαν τα εμπόδια των Περιστέρι bwin και Πανιωνίου αντίστοιχα και έκλεισαν ραντεβού στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Οι ερυθρόλευκοι έκαμψαν με άνεση την αντίσταση της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, ενώ η διαφορά δυναμικότητας των Πατρινών με τους κυανέρυθρους ήταν εμφανής.

Ο Ολυμπιακός και ο Προμηθέας θα διασταυρώοσυν τα ξίφη τους στον έναν ημιτελικό και η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο στις 21:00, όπου θα μεταδοθεί από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ και του COSMOTE SPORT 5.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ