ΟΠΑΠ FINAL 8

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ Final Eight: Το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ Final Eight: Το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) ανοίγει σήμερα (15/2) την αυλαία του με τους δύο πρώτους προημιτελικούς. Διαβάστε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του τουρνουά, που περιλαμβάνει ώρες και κανάλια.

Η αναμονή τελείωσε. Το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) ξεκινάει σήμερα (15/2), με τους δύο πρώτους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός AKTOR, ΑΕΚ Betsson, ΠΑΟΚ, Άρης, Περιστέρι bwin, Προμηθέας και Πανιώνιος θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο Κρήτης. Ένα Κύπελλο που κατέκτησε πέρυσι ο Ολυμπιακός στο ίδιο γήπεδο.

Η φετινή διοργάνωση θα καλυφθεί μάλιστα τηλεοπτικά τόσο από την Cosmote TV, όσο και - από την ημιτελική φάση κι έπειτα - από τον ΣΚΑΪ.

Ιδού το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Eight:

Προημιτελικοί

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

  • 18.00 Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote Sport 5
  • 21.00 ΠΑΟΚ mateco - Άρης Midea (2), Cosmote Sport 5

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

  • 18.00 Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin (3), Cosmote Sport 5
  • 21.00 Προμηθέας Π . -Πανιώνιος ΓΣΣ (4), Cosmote Sport 5

Ημιτελικοί - Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

18.00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote 5
21.00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote 5

Τελικός - Κυριακή 18 Φεβρουαρίου
19.00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote 5

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 MEDIA ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ