ΜΟΝΑΚΟ

Κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα σε Μάικ Τζέιμς και Μονακό για πολυετή ανανέωση σύμφωνα με την Equipe

11/01/2024 Panathinaikos Vs Monaco for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
11/01/2024 Panathinaikos Vs Monaco for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Equipe, ο μάνατζερ του Μάικ Τζέιμς βρίσκεται στο Μονακό για να διαπραγματευτεί ένα νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους για τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο Μάικ Τζέιμς απέχει μόλις 12 πόντους από το να ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague. Όμως το μέλλον του στη διοργάνωση είναι αυτό που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μετά από το τελευταίο δημοσίευμα της Equipe, που αναφέρει πως ο μάνατζερ του Αμερικανού γκαρντ βρίσκεται αυτές της ημέρες στο Μόντε Κάρλο προκειμένου να διαπραγματευτεί ένα νέο πολυετές συμβόλαιο για τον παίκτη του με τους Μονεγάσκους.

Θυμίζουμε, εξάλλου, ότι για τη συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλαυρών είχε μιλήσει πρόσφατα και ο GM της Μονακό, Ολεξέι Γεφίμοβ, που είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στη Mozzart Sport ότι: Αν θυμάστε, τέσσερα χρόνια πριν σε ένα podcast με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, είχε αναφερθεί το όνομα του Μάικ Τζέιμς. Όλοι πίστεψαν ότι ήταν γελοίο. Ότι ένας παίκτης όπως ο Μάικ Τζέιμς δεν θα ερχόταν ποτέ στη Μονακό, γιατί δεν έχουμε τίποτα κοινό.

Και που βρίσκεται τώρα; Στη Μονακό. Και όχι μόνο ήρθε στη Μονακό, αλλά έμεινε στο ίδιο μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του. Και θα βρίσκεται εδώ για πάντα. Ο Μάικ Τζέιμς είναι η απόδειξη του τι πρεσβεύει το πρότζεκτ της Μονακό".

Από τη δική του πλευρά ο Τζέιμς είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου πριν την κλήρωση του Κυπέλλου Γαλλίας:"Όσο και αν αγαπώ το μπάσκετ, μερικές φορές κουράζομαι να είμαι μπασκετμπολίστας, αν αυτό έχει νόημα. Με λίγα λόγια, το επόμενο συμβόλαιό μου μάλλον θα είναι και το τελευταίο. Θα είναι στο τέλος της καριέρας μου".

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ