ABA LEAGUE

Κρίσιμη Δευτέρα για Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα, πιθανό το συναπάντημά τους πριν από τους τελικούς της ABA Liga

ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Μεγάλο ματς το βράδυ της Δευτέρας (21/4) στο Βελιγράδι, με Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα να στρέφονται πια στις υποχρεώσεις τους στην ABA Liga.

Στα playoffs της EuroLeague δεν χώρεσαν, όμως η ζωή συνεχίζεται για την Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα που θα συναντηθούν το βράδυ της Δευτέρας (21/4 στις 20:30) για την 28η αγωνιστική της ABA Liga.

Η Παρτίζαν είναι δεύτερη στην κατάταξη με 23-4, πίσω από την πρωτοπόρο Μπουντούτσνοστ (25-3), ενώ ο Ερυθρός Αστέρας είναι τέταρτος με 20-6, πίσω από την Dubai BC (22-5) με αποτέλεσμα το συναπάντημα των δύο πιο ιστορικών ομάδων της Σερβίας να είναι πιθανό να συμβεί πριν από τους τελικούς.

Για να παλέψουν για τον τίτλο και να μη συναντηθούν στα ημιτελικά, θα πρέπει να μην τερματίσουν στην πρώτη και στην τέταρτη ή στη δεύτερη και στην τρίτη θέση, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει με αρκετά πιθανό σενάριο.

Στον αγώνα για τον πρώτο γύρο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε νικήσει με 89-84, ενώ στη EuroLeague το μεταξύ τους σκορ ήταν φέτος 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία εκτός έδρας νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ