ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Κρις Σίνγκλετον: Ο βιονικός παίκτης της EuroLeague με τις 210 συνεχόμενες συμμετοχές

Ο Κρις Σίνγκλετον στη γραμμή των βολών
Ο Κρις Σίνγκλετον στη γραμμή των βολών PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Ένα νέο ρεκόρ έσπασε ο Κρις Σίνγκλετον στο ματς με τη Ζενίτ καθώς έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές στην ιστορία της διοργάνωσης ξεπερνώντας τον Νίκο Ζήση.

Το ματς της Αναντολού Εφές με τη Ζενίτ στην Κωσταντινούπολη για την 8η αγωνιστική της EuroLeague είναι μεγάλης σημασίας για τον Κρις Σίνγκλετον καθώς έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές σε αγώνες στην ιστορία της διοργάνωσης. Έτσι με 210 συνεχόμενες εμφανίσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, πέρασε τον Νίκο Ζήση που είχε το ρεκόρ με 209.

Πρώτη συμμετοχή του Σίνγκλετον στη διοργάνωση ήταν στις 16 Οκτωβρίου του 2015 με την φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν εκεί όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική. Με την φανέλα της ρωσικής ομάδας συμμετείχε σε 31 παιχνίδια ενώ με τον Παναθηναϊκό έπαιξε συνολικά 67 ματς σε δύο σεζόν.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε 35 ματς με την Μπαρτσελόνα ενώ από το 2019 μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς της Εφές στην διοργάνωση (76 παιχνίδια).

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ