ΜΠΑΣΚΕΤ

Κράτησε το στέμμα ο Ερυθρός Αστέρας

Κράτησε το στέμμα ο Ερυθρός Αστέρας

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον επέτρεψε στον Ερυθρό Αστέρα να διατηρήσει τον τίτλο του κυπελλούχου Σερβίας, καθώς από τα χέρια του διαμορφώθηκε το 81-80 επί της Μέγκα Βιζούρα, στον τελικό.

Η Παρτίζαν αποκλείστηκε νωρίς από το κύπελλο της Σερβίας (έχασε από τη Ζελέζνικ 89-95, με τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς να χρησιμοποιεί τη δεύτερη ομάδα), ο Ερυθρός Αστέρας όμως, έφτασε έως το τέλος της διαδρομής.

Εκεί συνάντησε την έκπληξη του "Korac Cup" (έτσι λέγεται το κύπελλο της χώρας), Μέγκα Βιζούρα και λίγο έλειψε να πέσει θύμα της.

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον (15π.) ευστόχησε σε 1/2 βολές, μετά το τρίποντο του Βάρντα (80-80), για να διαμορφώσει το 81-80 που έμεινε ως αποτέλεσμα. Έμεναν 10'' για το τέλος, ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς πήρε τάιμ άουτ και ο Νίκολα Τζόκιτς (10π., 9 ριμπ.) την ευθύνη του τελευταίου σουτ, αλλά αστόχησε. Ο Βασίλιε Μίτσιτς είχε 18π., 9 ασίστ και 4 κλεψ..

Για την ιστορία, το υποτιθέμενο αουτσάιντερ, προηγήθηκε 15-31 στο 10', ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα διαπληκτίστηκαν (εντόνως) οι Ράτκο Βάρντα (18π., 4 ριμπ.) και Ράσκο Κάτιτς (21π., 12 ριμπ.),με το λαό να συνοδεύει με αντικείμενα τον τσακωμό. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς δεν αγωνίστηκε, ενώ ο Τσαρλς Τζένκινς είχε 20π. και 5 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ