ΧΙΜΚΙ

Βαρύ το κλίμα στη Χίμκι μετά από τη συντριβή στο Βερολίνο

Ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις, σε στιγμή από τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Ρίμας Κουρτινάιτις EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr το κλίμα στη Χίμκι ειναι βαρύ μετά από την ήττα στο Βερολίνο, με τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Το κλίμα στη Χίμκι είναι βαρύ μετά από την εκτός έδρας βαριά ήττα από την Άλμπα Βερολίνου (100-80), με την διοίκηση να ετοιμάζεται να πάρει άμεσα αποφάσεις για αλλαγές στην κεφαλή της ομάδας.

Η ομάδα της Μόσχας ξεκίνησε την φετινή χρονιά με φιλοδοξίες και υψηλές απαιτήσεις, όπως κάθε χρόνο, μέχρι στιγμής ωστόσο δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τον θόρυβο που δημιούργησε το καλοκαίρι με την παραμονή του Σβεντ και την απόκτηση των Μονρό, Μίκι και ΜακΚόλουμ, αφού έπειτα από 10 αγώνες στην EuroLeague έχει ρεκόρ μόλις 2-8, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Όλα αυτά τα γεγονότα, σε συνδυασμό με τις δύο σερί βαριές ήττες της Χίμκι τις τελευταίες αγωνιστικές από Αναντολού Εφές εντός έδρας (77-105) και Άλμπα Βερολίνου εκτός έδρας (100-80) κατέστησαν σαφές ότι ήταν απαραίτητη η αλλαγή σκηνικού στην ομάδα, με τον Κουρτινάιτις να βρίσκεται υπό κρίση και την διοίκηση να ετοιμάζεται για αλλαγές προσώπων.

* Το κείμενο ανανεώθηκε από την αρχική του μορφή

TAGS ΧΙΜΚΙ VTB LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ