Κουρτινάιτις: “Χαρούμενος που κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό”

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει ο Ρίμας Κουρτινάιτις για τη νίκη της Χίμκι επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
Η Χίμκι επικράτησε του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, με τον προπονητή της ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.
” Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, μια μεγάλη ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία Μπορεί φέτος να έχουν κάνει αλλαγές, αλλά είναι μια δυνατή ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη αυτή“, δήλωσε αρχικά ο Κουρτινάιτις και πρόσθεσε:
” Ευχαριστώ τους παίκτες μου που πάλεψαν για σαράντα λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε να χάνουμε με δέκα πόντους και βήμα βήμα καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά και να κυριαρχήσουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα πήγαμε καλύτερα στις ελεύθερες βολές και στα ριμπάουντ. Ευχαριστώ και πάλι τους παίκτες μου“.