Κουλμπόκα: “Ώρα να ξαναπάμε τον Άρη εκεί που ανήκει, ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο”

Ανυπόμονος να βιώσει την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο ως γηπεδούχος, ο Αρνόλντας Κουλμπόκα νιώθει την αναγκαιότητα να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει, στο υψηλότερο επίπεδο.
Ο Αρνόλντας Κουλμπόκα μίλησε στην ιστοσελίδα του Άρη για τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους, τονίζοντας ότι είναι ώρα να ξαναφτάσουν – μαζί με τους νέους συμπαίκτες του – την ομάδα εκεί όπου ανήκει, στο υψηλότερο επίπεδο. Μάλιστα, ο Λιθουανός φόργουορντ εξήγησε ότι εκείνος και η οικογένειά του ανυπομονούσαν να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη και να βιώσουν την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο.
“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έρχομαι στον Άρη. Νιώθω ότι γίνομαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Γνωρίζω ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με πολύ πλούσια ιστορία και εκπληκτικούς φιλάθλους.
Γνωρίζω πολύ καλά πού βρισκόταν η ομάδα στο παρελθόν και πιστεύω ότι είναι η ώρα να ξαναπάμε το κλαμπ εκεί που ανήκει. Με σκληρή δουλειά και πολλή πίστη, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου ανυπομονούμε να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσουμε αυτήν την προσπάθεια. Θέλουμε να το ζήσουμε έντονα και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του ‘Nick Galis Hall’, ως οικοδεσπότης αυτήν τη φορά.
Εύχομαι να έχουμε μία καλή και επιτυχημένη σεζόν. Να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες. Προσωπικά, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζουμε και να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!”, δήλωσε ο Κουλμπόκα.