Κουφός: “Το θηρίο πληγώθηκε”

Πληγωμένο θηρίο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του Ηλυσιακού Στέργιο Κουφός
”
Παίζουμε με την ομάδα που πέρυσι κατέκτησε τα πάντα στο πέρασμα της και εκτός των άλλων αναδείχθηκε και από τους δημοσιογράφους η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό πιστεύω ότι τα λέει όλα! Πέρα απ’ αυτό μετά την ήττα από την Ρεάλ, το θηρίο… πληγώθηκε και θα έρθει στα Ιλίσια με στόχο να αποδείξει ότι αυτό το αποτέλεσμα ήταν απλά κακή παρένθεση”, δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Έλληνας κόουτς.
” Εμείς από την άλλη θα αγωνιστούμε σ’ ένα ακόμη παιχνίδι, χωρίς τον Πέτγουεϊ, γεγονός που μας αποδυναμώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είπα στα παιδιά να δώσουν ότι έχουν για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο“.
Από την πλευρά του ο Νίκος Παπανικολάου δήλωσε:” Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η αποστολή μας μάλιστα έγινε ακόμη δυσκολότερη από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχασε στην έδρα του από τη Ρεάλ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας και κυρίως να τα δώσουμε όλα, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα“.