ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Κόροιβος: "Οριστική και αμετάκλητη η συμμετοχή στην Α2"

Κόροιβος: "Οριστική και αμετάκλητη η συμμετοχή στην Α2"
EUROKINISSI

Η διοίκηση του Κοροίβου ενημέρωσε επίσημα πως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στην Α2 της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, επισημαίνοντας πως έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Στη δεύτερη κατηγορία θα βρει η νέα σεζόν τον Κόροιβο, όπως έσπευσε να επισημάνει ο σύλλογος της Αμαλιάδας. Μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε, η ΚΑΕ Κόροιβος επισημαίνει πως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στην Α2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας παράλληλα πως έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τον καταρτισμό της ομάδας που θα διεκδικήσει την άμεση επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Κόροιβος ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι η συμμετοχή της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας είναι οριστική και αμετάκλητη, όπως επίσης η απόφαση και ο στόχος να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αντάξιο της ιστορίας και της διαδρομής του συλλόγου.

Δε συρόμαστε πίσω από γεγονότα και εξελίξεις, αλλά εμείς οι ίδιοι σχεδιάζουμε το μέλλον της ομάδας μας. Οι συζητήσεις για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και συνεχίζονται και σχετικές ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ