ΙΤΑΛΙΑ

Κοντά στον Τζον Μπράουν η Μπρέσια

Ο Τζον Μπράουν σε αγώνα της Ούνικς
Ο Τζον Μπράουν σε αγώνα της Ούνικς UNICS.RU

Κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού, Τζόν Μπράουν βρίσκεται η Ιταλική Μπρέσια, σύμφωνα με το Basketnews

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει αναγκάσει τους περισσότερους παίκτες των ομάδων στην αναζήτηση νέου σταθμού στην καριέρα τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Τζον Μπράουν της Ούνικς Καζάν, ένας παίκτης που έκανε σπουδαία ματς στην EuroLeague τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο του Basketnews, Ντονάτας Ουρμπόνας ο Μπράουν είναι κοντά σε συμφωνία με την ιταλική Μπρέσια, ομάδα που είναι στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 18-7. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι συμφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν προχωρήσει και ο Αμερικανός αναμένεται να μετακομίσει την Ιταλία αφού έλυσε τη συνεργασία του με την ρωσική ομάδα.

Ο Μπράουν έχει το κορυφαίο ρεκόρ σε κλεψίματα τη φετινή σεζόν με 7 ενώ στην πρώτη του σεζόν στην EuroLeague είχε μέσο όρο 10.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ με 2.8 κλεψίματα σε 25 παιχνίδια στην διοργάνωση.

Ο Μπράουν είχε συμφωνήσει με τους Perth Wildcats, ομάδα της NBL όμως η λίγκα δεν επέτρεψε την συμμετοχή του λόγω του letter of clearance του.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ