ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά σε συμφωνία με τον Κέβιν Χέρβι ο Παναθηναϊκός

Ο Κέβιν Χέρβι σε φάση από αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στη "φούσκα" του Ορλάντο
Ο Κέβιν Χέρβι σε φάση από αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στη "φούσκα" του Ορλάντο 2020 KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Κέβιν Χέρβι, τον 24χρονο Αμερικανό φόργουορντ που έκανε εξαιρετική σεζόν με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σήκωσε μανίκια, έπιασε δουλειά και σιγά-σιγά αρχίζει να προχωράει τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν εν όψει της σεζόν 2021/22. Ο Έλληνας προπονητής έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένους παίκτες και ένας από αυτούς που βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητές του, είναι ο Κέβιν Χέρβι με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Ο 24χρονος ύψους 2μ.06 πάουερ φόργουορντ έπαιξε την περασμένη σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Πρίφτης τον αντιμετώπισε με την Ούνικς Καζάν και τον παρακολούθησε στενά, με αποτέλεσμα να γνωρίζει ποιος είναι, τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό και φυσικά ποιες είναι οι απαιτήσεις του για να μετακομίσει από το Κρασνοντάρ στην Αθήνα.

Draft στο νούμερο 57 το 2018, ο Χέρβι έπαιξε τη σεζόν 2018/19 στους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου της G-League, πήρε την περίοδο 2019/20 ματς με τους Θάντερ στο ΝΒΑ (1.7 πόντοι, 1.2 ριμπάουντ ανά 5.2 λεπτά σε 10 αγώνες) και πέρυσι έγραψε 12.4 πόντους (54% στο δίποντο, 34% στο τρίποντο, 76% στις βολές), 6.9 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.9 κλεψίματα και 13.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:57 σε 17 αγώνες του EuroCup.

Ο Χέρβι είναι ένας φιλόδοξος νεαρός Αμερικανός με καλό περιφερειακό σουτ, ενώ θυμίζουμε πως οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τον γκαρντ Κέντρικ Πέρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ