EUROLEAGUE

Κοντά σε Χόουελ η Νταρουσάφακα

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κοντά στην απόκτηση του Ρίτσαρντ Χόουελ βρίσκεται η Νταρουσάφακα, με τον 28χρονο σέντερ να αποχαιρετά το Ισραήλ μετά από μια σπουδαία τριετία στη Winner League.

Την ώρα που ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Σκότι Ουίλμπεκιν , η Νταρουσάφακα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ρίτσαρντ Χόουελ. Η τουρκική ομάδα φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 28χρονο σέντερ, ο οποίος φέτος έκανε σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Χαπόελ Ιερουσαλήμ.

Με 10.8 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.6 λάθη κατά μέσο όρο, αποτέλεσε ένα από τα βασικά ατού των "κόκκινων" στη διάρκεια της χρονιάς. Εφόσον βέβαια ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, τότε ο παίκτης θα κληθεί να εγκαταλείψει το ισραηλινό διαβατήριο που είχε βγάλει με σκοπό να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας.

Όπως επισημαίνεται μάλιστα στον Τύπο του Ισραήλ, ο Τζο Αλεξάντερ είναι ο πρώτος επιλαχών για να τον αντικαταστήσει στους "μπλε", αρχής γενομένης από τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για την δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ