ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Οι Λέικερς θα αποκαλύψουν το άγαλμά του στις 8 Φεβρουαρίου του 2024

Ο Κόμπι Μπράιαντ σε αγώνα της σεζόν 2007/08
Ο Κόμπι Μπράιαντ σε αγώνα της σεζόν 2007/08 Ⓒ 2008 ELISE AMENDOLA/ ASSOCIATED PRESS

Το άγαλμα προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ έξω από το γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς θα αποκαλυφθεί στις 8 Φεβρουαρίου του 2024.

Ένα άγαλμα προς τιμήν του αδικοχαμένου θρύλου των Λέικερς και του NBA, του Κόμπι Μπράιαντ, θα κοσμεί την είσοδο του Staples Center (σσ. πλέον ονομάζεται Crypto.com Arena). Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα γίνουν μάλιστα στις 8 Φεβρουαρίου του 2024, όπως ανακοίνωσε η ομάδα την Πέμπτη (24/8).

"Γεια σε όλους. Όπως ξέρετε ο Κόμπι έπαιξε και τα 20 χρόνια της καριέρας του στους Λος Άντζελες Λέικερς. Από τότε που έφτασε στην πόλη και έγινε μέλος του οργανισμού των Λέικερς, ένιωσε σαν το σπίτι του εδώ, παίζοντας στην πόλη των αγγέλων.

Εκ μέρους των Λέικερς, των κορών μου και εμού, είναι μεγάλη τιμή, που στο κέντρο του Λος Άντζελες, έξω από το μέρος που είναι γνωστό ως 'Το σπίτι που έχτισε ο Κόμπι', θα παρουσιάσουμε ένα άγαλμα, για να γιορτάζουμε πάντα την κληρονομιά που άφησε. Ελπίζω να σας δω εκεί", ανέφερε ενδεικτικά η σύζυγός του, Βανέσα, στο VIDEO που ανήρτησαν οι Λέικερς.

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ